Wat anderen beweegt

Dit zijn aanleidingen waar mensen mij voor benaderen:

  • Je leeft in een sleur en wil graag overzicht en een duidelijke stip op de horizon.

  • Je ervaart een enorme disbalans in werk en privé.

  • Je hebt geen carrièreplan en bent op zoek naar wat bij je past.

  • Je wordt overweldigd met mogelijkheden maar onderneemt niks.

  • Je wilt een momentopname om je wensen en doelen onder de loep te nemen en te herijken.

  • Je staat stil met weinig energie voor ‘andere dingen’.

  • Je hebt geen financieel overzicht en voelt veel onrust.

Wat anderen zeggen

Alisa, Adviseur Zorgregistratie

"De gesprekken hebben me echt aan het denken gezet over mijn toekomst en wat ik werkelijk belangrijk vind. Dit deed ik eigenlijk niet, het is een leuke uitdaging om aan te gaan. Het lukt steeds beter om bewustere keuzes te maken met een haalbaar einddoel voor ogen."

Tim, Data Scientist

"Met de Life Planning sessies van Wilbert ben ik helemaal fris het nieuwe jaar in gegaan met hernieuwde ambities en ideeën voor niet alleen de nabije maar ook de verre toekomst. Ook als iemand die er vanuit zichzelf al veel mee bezig is, kwamen er opvallende nieuwe inzichten naar boven en heb ik er veel van geleerd."

Marit, Psycholoog

"Door de gesprekken die ik had met Wilbert stond ik bewust stil bij wat ik belangrijk vind in mijn leven en waar ik mijn tijd en aandacht aan wil besteden. Met zijn rustige en tevens steunende en aanmoedigende houding zorgde Wilbert ervoor dat ik ook daadwerkelijk de rust vond mijn doelen en dromen meer helder te krijgen. Door een concreet plan met kleine tussenstappen, voelen ze haalbaar en binnen handbereik. Het was een heerlijk gevoel om te beseffen dat ik hierin zelf de regie heb!"

38669.png
Contact2.png
mail.png